Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Blogok

Indítson Ön is blogot a keruletiujsag.hu oldalon! Három egyszerű lépés:

  Regisztráljon!

  Jelentkezzen be!

  Írja meg, töltse fel írását!

A blogban megjelenő írások a szerzőik véleményét tükrözik, nem pedig az oldal üzemeltetőjéét. Ha kifogásolható tartalmat talál, kérjük jelentse be ITT!


Szerintem a minimálbér-emelés egy titkos fegyver. Olvasónk blogírása.

Tálib vezetők a kabuli elnöki hivatalban (vagy valami ilyesmi), annak elfoglalása után. A főváros ellenállás nélkül néhány óra alatt elesett.

Az amerikai elnök döntése hamarosan Magyarországon is éreztetheti hatását.

A Fauda sikere után azt hiszem nem vagyok egyedül, aki egy újabb jó mozira számított Lior Raz főszereplésével.

Közismert, hogy Karácsony Gergely korábban bejelentette: nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.

A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre. 

A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.

A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Ha érdekel a szervezet fejlesztés, menedzsment, divat, marketing, kereskedelem vagy akár az IT terület és szívesen lennél egy dán cég ösztöndíjas diákja, akkor ez a lehetőség csak rád vár! Hiszen idén is meghirdették ösztöndíjukat, amelynek köszönhetően a nyertes tanuló 2000 Euróban részesül.

Egyre közeledik a karácsony, amikor mindenki izgatottan várja a családi vacsorát, majd az ajándékokat a fa alatt.

"Kegyelettel emlékszünk azokra a honfitársainkra is, akiket megölt a gyűlölet. XVI. kerületi Önkormányzat és Cinkota lakosai"

A cinkotai temetőben látogatható kerületi önkormányzatunk és Cinkota lakossága által állított II. világháborús emlékmű, melynek elején 35, hátoldalán 15. II. világháborús áldozat neve is olvasható.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech